Bienvenue dans notre Boulangerie en ligne. Welcome in our online bakery.
Découvrez l'univers de la boulangerie Poilâne, poussez la porte de notre boutique vituelle et régalez vous de nos pains, biscuits et viennoiseries.
Vous avez désactivé le javascript ou vous avez besoin de télécharger le lecteur Flash. Pour ce faire, rendez-vous ici

 
 
michemore_recettes.php michemore_conseils.php michemore_produits.php michemore_jeux.php
 
 
 
Recipes
 
     
 
A green tartine

Mixed greens on sourdough bread: good and healthy!

Optional : top with freshly grated parmesan.

Ingredients
  • 2 large slices of Poilâne’s sourdough loaf
  • 100 g thin string beans, cooked in boiling water
  • 40 g of green peas cooked in boiling water
  • 40 g of fava beans cooked in boiling water
  • 2/3 cup light cream
  • Chopped wide leafed parsley

Instructions

  1. Make a light puree with the greens using a fork.
  2. Add 15 cl light cream, 1 teaspoon of parsley, salt & pepper.
  3. Toast the sliced bread on one side.
  4. Spread the green topping.
  5. Add pieces of parsely as desired.
Click on image to enlarge